Post by unradelquecal on Feb 19, 2022 2:51:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Аз съм инвалид и бих харесал тази игра повече, ако нямаше толкова много проблеми! Замръзвам и започвам отначало или в средата на играта, или когато ми дава моята звезда. Трябва да ми дължи 55+ звезди! Дайте ми звездите, които ми дължат, и оправете кличовете си!!
Много ми харесва играта
Има реклама, моля, премахнете тази изскачаща реклама от екрана на играта
Отлично, просто твърде много реклами
Харесвам играта, но трябва да има грешка или нещо, защото ще я играя и след няколко минути тя се изключва и ме връща към началния екран на телефона ми без никакво предупреждение. 😠 наистина досадно.
Забавна
Харесвам го, нито един от обичайните клопки.
Разбирам нуждата на разработчика от реклами в безплатните игри. Разбирам, че имате нужда от тях, за да плащате за надстройки и други подобни. Но реклама след всяка игра, а понякога и 2 реклами подред, след всяка игра и всяка промяна в играта Всеки спечелен рунд получава 1 или повече реклами. Отнема удоволствието от играта. Всъщност оценявам това по-малко от 1 звезда. Съжалявам 😞 Премахнах играта, тъй като не е забавна по начина, по който е настроена.
Твърде много реклами..
Първо беше наистина хубаво да играя, щях да се пристрастя, но когато стигнах до втория етаж, ме направи скучен и не съм в настроение да играя, защото трябва да събираш 5 до 7 звезди за едно обзавеждане, дори неограничен живот.. толкова е смущаващо да играеш от 5 до 7 ниво само за да получиш звезди.. надявам се да го промениш, да го направиш 3 звезди за една мебел.. моля те, тогава ще дам 5 звезди, благодаря..
Candy Manor - Home Design የተለመደ coxa
Тази игра беше забавна за игра. Нямах проблеми с играта tell resuntly тя ми казва, че имам задачи, но няма да ми покаже какви са те
Играта се актуализира, когато телефонът ми го направи и сега ме изхвърля през цялото време. Спрях да го играя, защото нямаше смисъл.
Много ми хареса тази игра 😍 Но наградата за играта трябва да се увеличи, както звездите трябва да се увеличат с нивото Въпреки че играя тази игра от 5 до 6 часа, обичам да декорирам стаи 🤩
The Battle Cats Ajanviete jgwo
Обичам тази игра и декорацията на дома, сега съм на ниво 970 в момента още две стаи за декорация, но няма задачи. Не мога да разбера за това. Продължете задачите си за декориране на стаята. И стартирайте нови задачи. Очакваме с нетърпение вашия отговор.
Харесвам тази игра, но продължавайте да затваряте, след като играете известно време и губите звездата си, след това трябва да изчакам като един ден, преди да заработи отново правилно, преди да започне отначало, моля, поправете
Няма да кажа, че играта е красива, но е забавна за игра
Това е забавна игра. Съчетайте пъзел, за да спечелите звезди за проектиране. Единственото нещо е или wifi връзката не работи добре, така че играта е много бавна и не реагира на това, което влиза. Може би това е моят телефон или проверете връзката ви с играта.
Играта е много добра, не е твърде трудна за игра като градински пейзажи, но има твърде много реклама.
Става
Хубава, но много реклами, когато lvl 167 и аз не харесвам реклами, но ако изключите вашия wifi, няма повече реклами, така че обичам това
В продължение на 2 седмици играх тази игра, защото пишеше - скоро 1000, така че вчера стигнах до хилядата си и я актуализирах и не ми позволява да проектирам. Това е разочароващо.
Постоянните отпадания правят играта много разочароваща. Обичам игрите за интериорен дизайнер, но мога да играя само една игра и трябва да отворя играта отново, моля, отстранете този проблем
Candy Manor - Home Design Santai avan
Много меко усещане, като детска игра. Играя, когато ми е скучно, без точки, без нищо, без пари. Това е почти хипнотизиращо, играя всеки ден. Това е мач три със сладки предмети и неща, които трябва да постигнете И да направите дома със звезди или каквото и да било. Аз съм на 71 и единственото ми оплакване е, че трябва да играеш толкова много рундове, за да получиш нещата за имението. Имам до 7-8 кръга, за да си взема стол или други мебели. Това е забавен убиец на времето без стрес.
Това е добра игра, не е най-добрата що се отнася до игрите за декориране. Много реклами също
Харесвам играта, но рекламите продължават да се появяват, само 1 звезда за всяко ниво, което играете, което е много скучно...!!
В началото играта беше gud.. Хареса ми.. Но няма задачи, които се появяват от 1550-то ниво.
Candy Manor - Home Design Ajanviete ymi
Candy Manor - Home Design Santai ampj
Денят е много добър, но ще ви дам 5 звезди, тогава ако премахнете рекламата, има много реклами
Харесва ми да играя, но твърдеоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооовен реклами... показва се почти на всяко ниво..
Страхотна игра. Току-що започнах да играя тази игра и е прекрасна. I игри за ремонт.
Каква глупост след като направиха гараж, взеха звезди и ми махнаха кухненските артикули, а сега нямаш какво да правиш 😠😠😠😠😠😠😠😠😠 След 2061 не остава задача какъв по дяволите фонтан остава същия
Хубава игра и графика, но получавайте само една звезда на игри и докато преминавате на ниво 100 плюс 3 игри само за да получите един артикул. Като цяло добра игра, но наградите са загуба на време за убиване на играта
Не е много добре, купувам артикули с 4 златни и когато играя получавам само 1
Добре
Продължава да се изключва след 4-5 игри, много досадно!!
Това е страхотна игра, която някога съм играл на игри за домашен дизайнер, но не знаех защо дават много ттттттттттттттт добавки, защото играта изглежда скучна и губи интернет, така че моля, направете я правилно, а също и телефона ми в ми така не виси много, но в тази игра не знам защо виси много, така че се уверете, че тези две неща, а не тази игра, са най-добри 👌👌👍👍
Харесвам играта.. но не обичам да гледам реклами, след като играеш рунд.. глупостите са да я гледаш, без да ставам от нея. .
Заседна на ниво 35, повтаряйки домашната база, но не позволявайки да започне играта
Играта може да е забавна, но непрекъснатите реклами я убиха за мен! Наистина е много досадно! деинсталирах!
Харесвам играта, но продължавам да събирам звезди и не мога да намеря начин или играта е объркана, за да накара колата да премине покрай падащото дърво.
Добър е, но има нужда от още ремонт на дома. Някои от надстройките изглеждат твърде много, това трябва да ви даде опция е да инсталирате нещо за напр. Котката и къщичката за птици.
Мразя рекламите, те просто ми губят времето.
Беше невероятно приключение с тази игра, наистина я харесвам и искам да добавя още една задача
Забавно е да се играе Харесва ми факта, че трябва да се съобразите само с 1 звезда, за да можете да преминете към следващото ниво. Единственото нещо, което има значение, е твърде много Добавяне. Дотук добре. Благодаря.
Добре е само много реклама
Това е прекрасна игра, но ако секцията за бонбони не е там, тази игра ще стане по-интересна
Това не е същата игра, която се рекламира. Рекламира се като игра за решаване на проблеми. Но всъщност това е просто някаква игра за смачкване на бонбони.