Post by unradelquecal on Feb 19, 2022 2:55:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Problémy v benefitnom centre... minuli okolo 40-50 ,s1, s2, s3, s4 náborových lístkov a dostali len 1 odmenu...
Vďaka reklame to vyzeralo ako hra Age of Empires. Ale multiplayerový aspekt tejto hry nie je pre mňa.
Vo všeobecnosti je hra celkom dobrá. Textúry / grafika sú celkom dobré na svoju fázu a hra je pomalá, ale postupne sa zrýchľuje. Ako už bolo povedané, mal som problém s chybou (predpokladám, že aj tak je), kde keď stlačím svojho pána alebo iného pána postáv, ak urobím nejaké kroky, ktoré by spôsobili, že by som ho zatvoril (napr. správy, povýšenie členov, späť okolo alebo stlačením červeného x) zamrzne a jediný spôsob, ako pokračovať v hre, je zavrieť ho a znova spustiť hru. Je to chyba?
Možno kráľovský štart
Nie je to dobrá hra, veľmi drahá pre tých, ktorí veľa míňajú a chvália sa, a veľmi chabý zážitok pre tých, ktorí si chcú hru užiť, ale nemôžu ju kvôli veľkým míňaniam kaziť...
Hra je veľmi drahá. Naozaj tu nie je miesto pre hráča, ktorý neutráca. Väčšina vojnových hier poskytuje mierové štíty a teleporty, táto hra vám nedá nič. Stále tie isté úlomky hrdinu, ktoré sa nedajú pestovať. Najmenej 1 milión zlatých na vylepšenie akejkoľvek budovy po 16. lvl. Vývojári musia poskytnúť niektoré základné veci, ktoré umožnia hospodárnejšiemu hráčovi súťažiť na podujatiach. Hra je príliš drahá, viac ako ostatné svojho druhu. Dobrá hra, ak ste bohatý alebo máte otcovu kreditnú kartu.
Falošná reklama. Táto hra propaguje P2W, ak neminiete žiadne peniaze (definícia zadarmo), nemáte šancu vyhrať... na AKEJKOĽVEK z úrovní alebo čiastkových výziev v hre... dokonca ani na 1.. aj keď hráte 18 hodín v kuse deň! Existujete len preto, aby ste sa stali potravou pre platiacich hráčov.
Milujem to. Všetko . Je ľahké splniť túto úlohu a všetko sa cíti tak skutočné a historické. Drak je tiež unikátna vec v tejto hre. Mojím jediným problémom je, že vždy, keď prehrám videoreklamu. Zaseklo by sa to. Len to.
👍👍👍👍 Super
라이즈 오브 엠파이어 전략 atop
Nechápte ma zle, skvelá hra.... Ale vyššie uvedené screenshoty nie sú ako obrazovka v hre... Len posledná snímka je, ako hra vyzerá... Hralo sa na úrovni mesta 8, ale vymazalo sa , pretože som naozaj chcel cítiť skutočný vek impérií a nie nejaký wannebe knock-off pocit.. ohodnotil som vás 4 až 1 hviezdičkou
Slušná hra. Kiežby to malo verziu pre PC. Nainštalované do môjho nového tabletu. Teraz sa nenačíta vôbec. Upraviť, samo opravené
Hrateľné a tiež navikové
Rovnaký koncept so všetkými ostatnými hrami nič iné Nebaví vás hrať tie isté hry znova a znova
Zatiaľ sa hra javí ako dobrá, čo sa týka grafiky a príbehu na to, čím je. Ale potrebujem viac času, aby som zistil, či je to ťažké P2W, aby mi to stálo za čas alebo nie. Nevadí mi míňanie na mobilné hry na podporu vývojárov atď. Ale keď je to nastavené tak, že NEMÔŽETE pokročiť bez toho, aby ste na svoj účet minuli 100, ak nie tisíce dolárov, je to pre mňa skutočný problém. Pretože mnohé z týchto hier sú takto nastavené. Uvidíme a aktualizujeme, ak nakoniec strávim pri hre dostatok času.
Veľmi dobrá hra vylepšujete si tam hrad a veci kupujete si tam pozemky
Vyžaduje sa príliš veľa nákupov.
Veľmi sa nelíši od žiadnej z mnohých iných strategických hier dostupných pre Android... príjemná hrateľnosť, ale veľmi známa...
Zatial fajn
Rise of Empires: Ice and Fire Strateške igre wib
celkom dobré..a stretnúť rôznych ľudí v rôznych krajinách s rôznymi časovými pásmami je skvelé..podľa hry..je veľmi pekná..
Nič, čo by vyčnievalo zo všetkých ostatných hier práve takto. Postavte si svoje mesto, farmujte zdroje, útočte na príšery a mestá ostatných hráčov.
Skúsim túto hru ešte raz. Prvýkrát to bolo príliš časovo náročné (načítanie trvalo tak dlho, že sa telefón zamkol) a tentoraz to nevyzerá o nič lepšie. Dám tomu týždeň a uvidím, či sa to zlepší.
Hra sa mi nepáčila, pretože vás budú neustále obliekať ostatní hráči, až vás to bude otravovať. Na obranu alebo rozvoj budete musieť použiť skutočné peniaze, no vždy sa nájde niekto silnejší alebo použil viac peňazí ako vy. Tieto hry by mali byť deťom zakázané. Ničiť šťastie iných nie je v poriadku.
Mr Bullet - Puzzles d'espion Réflexion awia
Dobrý deň. Hra má celkom zaujala ale po 1. dni sa niečo stalo a nedá sa na nič kliknúť. Vidno len mraky. Kurzor reaguje, ale nič neotvára. Škoda.
Váš problém nie je výplata za výhru (to je normálne), ale nechať nečestných/nevzdelaných hráčov, aby opakovane zneužívali iných ľudí. online šikanovanie je v tomto svete veľmi veľký problém a vy ich necháte skĺznuť viacerými trestnými činmi. Stlmíte ich a stlmíte a stlmíte. Kedy ich vymažete? Čo potrebuješ? V štáte 260 máme sexuálneho delikventa, ktorý porušil pravidlá PRI VIACERÝCH PRÍLEŽITOSTIACH. Kedy vynesieš smeti?
Dobrá hra, keď nemáte čo robiť 😂
Zatiaľ dobre,len sa to hrá v mobile na výšku nemám rád také hry...ešte sa uvidí koľko budem musieť vykonať.... potom odpíšem
Skvelá hra.
Grafika je celkom dobrá, potrebujem viac času, viac popíšem po pár dňoch.
Rise of Empires: Ice and Fire સ્ટ્રેટેજી biyk
Rise of Empires: Ice and Fire Стратегії crsk
Pohodka
Ahoj, mal som trvalú kožu zlatej dračí légie a teraz, keď som použil kožu soba, zmizol z môjho zoznamu. Vráťte mi to prosím
Užil si hru. Toto je prvýkrát, čo hrám hru tohto žánru. Bez utrácania som dosiahol jednotky c19 a t7, moji hrdinovia sú oranžoví a majú dobre vyvinuté schopnosti a úroveň. Ale potom som sa dostal k platovej stene, kde moja légia nemôže byť silnejšia bez toho, aby som mala identického hrdinu na získanie šiestej zručnosti, pokiaľ nezaplatím veľa peňazí za super náborové lístky. Tí, ktorí majú peniaze, už majú všetkých hrdinov prebudených a dosť silných, zatiaľ čo my, ktorí nemíňajú, sme zaseknutí slabí. 😴 Povzdych!
Celkom dobré, až na to, že mená sú divné, prečo je „čistenie“ postáv ako „púštny had“, zvyšok je však dobrý.
Nehrajte túto hru žiadne telo..hrám túto hru 4 roky ...teraz hrám roc defently give s4 heros a x1 heros verbujem, ale normálni hrdinovia len dávajú..potom hrajte túto hru..túto hru naplno farde u peniaze míňanie znamená len malý kúsok, inak plytváte..opúšťam túto hru teraz..nehrajte túto hru..moje 4 roky plytvajú na hranie tejto hry..pls túto hru nehrajte moja požiadavka znamená, že ste túto hru nenahlásili, že táto možnosť nie je pre server dostupná.
Najprv OK, ale asi do hodiny som sa dostal k bodu, keď mi povedal, aby som postavil sklad dreveného uhlia. Jeden už mám, ale nezískal som zaň kredit, nemôžem ho zmazať a xant postaviť ďalší kvôli limitu. Po hodine hrania nie je možné pokračovať.
Mal som to s touto hrou. Zabudnite sa na pár dní prihlásiť alebo máte veci, ktoré musíte riešiť v skutočnom živote, a všetky vaše armády, ktoré ste si za posledných pár mesiacov vybudovali, budú zdecimované v šialenom voľnom čase pre všetkých nespočetnými hráčmi. Je mi tak zle z toho, že sa to z času na čas deje...teraz odinštalujem
Hru som si stiahol pred 2 dňami a naozaj som si ju začal užívať, až kým som nerozšíril svoje kráľovstvo a nepokúsil sa postaviť nové múry, potom sa objavil nejaký zvláštny bug, nemôže robiť múry, nemôže vymazávať cesty. Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale do čerta vývojári... Čo sa stalo???
Dobrá grafika a dostatočne jednoduché hranie. Len výplata za výhru je otravná..
Pekná hra! 😁
Zaplaťte, aby ste vyhrali hru. Po niekoľkých dňoch pokusu ho odstránil. Deje sa príliš veľa nejasných vecí.
Najhorší zákaznícky servis vôbec!!! Nezaujíma vás, že nemáte prístup k e-mailu zaregistrovanému v hre.... nepomôže zmeniť ani získať informácie o hre.... strata času. Nefunkčné a pomalé.... spomenuli ste, že zákaznícky servis je zbytočný, aj keď vám celkom radi vezmú peniaze🤬🤬🤬🤬🙄
Mohla by to byť dobrá hra, keby tam nebol ten hlúpy hodinový úvodný tutoriál. Navyše, ak do niekoľkých sekúnd nestlačíte tlačidlo zrýchlenia, hra sa zablokuje. Smeti
Škoda neni tam sk alebo cz taksomto vymazal
Úplne zbytočná hra
Nemôžem sa prihlásiť cez Facebook
zaplatiť za výhru. žiadna hrateľnosť, len farma, kým u ded. kráľovstvo úrovne 18 vždy útoč lvl 15- lol. nulový zostatok, ak zaplatíte, dostanete všetko, ak nezaplatíte, pripravte sa na útok na vaše kráľovstvo KAŽDÚ HODINU lol neodporúčam, hrajte inú hru.
🤩😉😎👏👏👏👏👏
Po 3 mesiacoch hrania táto hra propaguje iba šikanovanie. Ostatní hráči, ktorí sú platení za víťazstvo, majú tendenciu šikanovať slabých hradov s nižšou úrovňou. Keď váš zákazník srvc navrhne pripojiť sa k Aliancii, ide tu o ďalšiu formu násilníka za nečinnosť viac ako 1 deň, vylúčenie. Ďalší problémový hráč nemôže odstrániť herný účet. Hráč má plné právo na vymazanie po pripísaní svojich peňazí. Prestávam podporovať túto hru. Je to smiešne.
ZA HRAŤ ZAPLATÍTE!!! Neexistuje spôsob, ako postúpiť. Takmer každý deň ma ničia hráči, ktorí sú 20 levelov nado mnou.Kým nezavediete nejaké obmedzenie... V priebehu 4 hodín ma zasiahli 4 rôzni hráči. Hráči, ktorým sa nemám ako odplatiť, pretože sú oveľa väčší ako ja. Všetci musíte prestať klamať. P2P P2P P2P P2P